Januari 2019

 

De Peelconnectie is verhuisd!!!!!

 

De Peelconnectie heeft een prachtige start gemaakt op de Snoertse Plak in Liessel in 2017, maar inmiddels is de Snoertse Plak gestopt met haar activiteiten. De Peelconnectie is echter nog springlevend en heeft meteen naar nieuwe mogelijkheden en dus nieuwe uitdagingen gekeken wat heeft geresulteerd in een  nieuwe samenwerking, namelijk met Het Eibernest in Liessel.

 

Stichting Het Eibernest beheert  een ontmoetingstuin in Liessel, met een natuurlijke voedselrijke aanplant. Hier worden tevens diverse activiteiten georganiseerd.

 

Voor De Peelconnectie een mooie plek om verder te gaan met onze werkzaamheden middels de aanleg van een nieuwe moestuin. Uiteraard zullen we ook onze groentepakket weer aanbieden en hopelijk kunnen we ook weer een verkoop punt starten.

Op het Eibernest zijn we  opnieuw  betrokken bij de aanleg van een voedselbos en hebben met NL Doet gezamenlijk  een mooie aftrap  gegeven.

Kortom werk voldoende!! Bovendien is er nog plek voor nieuwe cliënten bij de Peelconnectie, neem gerust contact op met ons!

 

Open dag zondag 5 mei 2019 van 14.00 tot 19.00 uur

 

Maak kennis met De activiteiten van De Peelconnectie, Up2U en natuurlijk het Eibernest.

Verwijzers van nieuwe cliënten en andere geïnteresseerden zijn natuurlijk altijd welkom.

Voor programma zie onderstaande link:

 

https://www.heteibernest.nl/agenda/open-middag

 

werklocatie  De Peelconnectie

                       Hogebrug 3  

                       5757 RS Liessel

 

Jeroen van Keulen  06 533 65 097

Roel ten Hoven       06 239 42 072