NIEUWSBRIEF MEI 2020

Arbeidsmatige dagbesteding De Peelconnectie

 

Hogebrug 3, Liessel

 

 mei 2021,

 

Geachte samenwerkingspartner, verwijzer, collega,

 

In een bizarre tijd waarin we verzeild zijn geraakt is het goed contact met elkaar te houden.

 

Graag waren we ons nieuwe tuinseizoen van start gegaan met een open dag om te laten zien wat we in de winter samen met de deelnemers hebben gebouwd zoals o.a. een terras met keuken en een hout gestookte broodoven.

 

Het hoeft geen uitleg dat dit in deze periode niet lukt.

 

In deze periode blijkt dat veel mensen in een isolement raken en nauwelijks de deur uit komen, waardoor de behoefte om buiten actief te zijn bij veel mensen groter is geworden als nooit tevoren.

 

Op onze locatie op de Hogebrug is gelukkig voldoende ruimte om in een mooie omgeving aan de slag te gaan.

 

Werken op het land, bezig zijn met eerlijke en verantwoorde voedselproductie, samen iets creëren  waarbij toch de gepaste afstand bewaard kan blijven en zorg dragen  voor een goed milieu zijn meer dan ooit belangrijke ankerpunten voor iedereen.

 

Het plant-, zaai- en straks weer oogstseizoen is in volle gang en de bonen, bloemen, wortels, uien en nog veel meer vinden hun weg boven de grond. Je staat weer versteld van alles. We popelen om ook dit seizoen weer de eerste groentepakketten te kunnen aanbieden.

 

In een tijd waarin  er steeds minder mogelijkheden lijken te zijn om actief te blijven en de dagelijkse  structuur te behouden is het goed om ons te richten op dingen die nog wel mogelijk zijn. Buiten actief kunnen zijn zal voor velen  een steun zijn.  In een fijn en prettig werkklimaat met voldoende ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen.

 

Zoals aangegeven zal een open dag er niet in zitten, maar we kunnen wel  op individuele basis een rondleiding geven. We kunnen dan de mogelijkheden die  De Peelconnectie biedt met u bespreken.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Jeroen van Keulen  06 533 65 097

 

Roel ten Hoven        06 23 94 20 72