WORKSHOPS
Het Geheim van de Tuinfluiter biedt een reeks prikkelende workshops, gericht op mentale versterking, ontspanning en verbeelding. De tuin van de Peelconnectie en de natuur van de Peel zijn de leidraad en inspiratiebron. Goed om te weten: deelnemers van de workshops zijn ook 's ochtends (vanaf 11 uur) al welkom in de tuin van de Peelconnectie. Voel je vrij om te komen tuinieren, te luieren, met anderen van gedachten te wisselen. Breng zelf je middagboterham mee, voor koffie en thee wordt gezorgd.

Voor wie?
De workshops zijn geschikt voor iedereen die:
-zin heeft in verdieping, bezieling, betekenis

-het contact wil aangaan/herstellen met de eigen drijfveren en gevoelens
-op een nieuwe manier verbinding wil maken met de natuur

 

    

 

Wat gaan we doen?

De workshops worden verzorgd door dichter en kunstenaar Jolanda Kooijmans.

 

Tijdens wandelingen in De Peel of sessies in de tuin geeft Jolanda prikkelende, laagdrempelige opdrachten waardoor je met nieuwe ogen om je heen kijkt en bewust contact maakt met je omgeving. Je leert kijken vanuit verschillende 'levels' van je bewustzijn. Je zintuigen worden getriggerd, maar ook je gevoel, je verbeelding, de verhalen en ideeën die je met je meedraagt.

Als deelnemer krijg je een schetsboek waarin je naar believen jouw waarnemingen, bevindingen, gedachten kunt optekenen.

 

Je hoeft voor deze workshops niet creatief/kunstzinnig te zijn, iedereen kan meedoen. Maar je creativiteit, het kind in jou, je 'open mind' zal zeker wakker geschud worden. Ervaringen/waarnemingen tijdens de workshop zijn de basis voor uitwisseling binnen de groep. We stimuleren en inspireren elkaar.


Feedback van een deelnemer:
"We gingen wandelen en de wereld vanuit een ander perspectief beschouwen. Ik vond het heerlijk om in alle rust anders te mogen kijken, voelde absoluut geen druk maar wilde ook geen fouten maken. Het was wel echt heel gaaf om anders te kijken en te voelen. Alsof het allemaal voor de eerste keer was. Mijn lichaam ervaarde de natuur in plaats van dat ik mij erdoorheen voortbewoog."

   

   

 

Praktische informatie
De workshops vinden plaats bij De Peelconnectie, tweewekelijks op vrijdagmiddagen tussen 13.30 en 15.30 uur.
De datums zijn: 8 en 22 sep, 6 en 20 okt, 3 nov

Alle benodigdheden zijn voorhanden bij De Peelconnectie. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Het is belangrijk om kleding en schoenen te dragen die passen bij de weersomstandigheden en vies mogen worden.

 

  

 

Tarieven
Voor 5 workshops betaal je 195 euro

 

 

Misschien ben je toe aan het volledige Tuinfluiter-dagprogramma? Hierbij neem je de tijd om tot een beter contact te komen met je drijfveren, je grenzen en je gevoelens . Bekijk de mogelijkheden hier: