Het Geheim van de Tuinfluiter is een buitenprogramma voor volwassenen die behoefte hebben aan een pas op de plaats. Dat kan om allerlei verschillende redenen het geval zijn. Misschien heb je te veel hooi op je vork genomen, ervaar je te veel stress in het dagelijks leven of heeft een gebeurtenis je uit balans gehaald. Of misschien zoek je wat meer levensvreugde en verdieping, ook dan ben je van harte welkom.

 

Door op zoek te gaan naar het geheim van de tuinfluiter ga je op zoek naar de zorgeloosheid in jezelf en de gezonde balans tussen inspanning en ontspanning. De weg er naartoe is voor iedereen anders, maar het resultaat is een beter contact met je drijfveren, je gevoelens, je grenzen - en met de wereld om je heen. Bij Het Geheim van de Tuinfluiter is Moeder Natuur de grote  inspiratiebron; het programma vindt dan ook zoveel mogelijk buiten plaats, in de vrije natuur of in de prachtige tuin van de Peelconnectie.

 

Je kunt kiezen voor het dagprogramma op vrijdagen van 10 tot 16 uur, inclusief lunch. Maar het is ook mogelijk alleen de workshops te volgen tussen 13.30 en 15.30 uur. Klik op onderstaande buttons voor informatie en tarieven: 

 De Tuinfluiters

Het Geheim van de Tuinfluiter wordt verzorgd door Jeroen van Keulen en Jolanda Kooijmans:

Jolanda Kooijmans

dichter en kunstenaar 

 

"Ik nodig je uit om je blik naar buiten te richten. Tijdens de workshop worden je zintuigen geprikkeld, maar ook je verbeelding, de verhalen en ideeën die je met je meedraagt. Laat je gedachten waaien!"

Jeroen van Keulen

groene activiteitenbegeleider en medeoprichter van De Peelconnectie

 

“Ik vind het fantastisch om mensen te zien op­bloeien, puur doordat ze buiten bezig zijn en hun eigen drijfveren weer beginnen te voelen. Onderschat nooit de kracht van de spelende mens!"


 

 

De Peelconnectie

De Peelconnectie onderhoudt een biologische zorgtuin annex voedselbos aan de rand van de Deurnese peel. De groentes zijn bestemd voor lokale restaurants en voor de afnemers van groentepakketten. Kernwaarden als inclusiviteit, duurzaamheid en respect voor de natuur worden zo op een laagdrempelige manier uitgedragen.

 

De dynamiek van de seizoenen, het belang van een goede grond, het zaaien en het oogsten, het ingrijpen en het laten staan... bij De Peelconnectie zijn het geen metaforen maar werkelijke ervaringen met een concreet effect op de mentale gezondheid. Gelukkig krijgt 'groene zorg' steeds meer erkenning als doeltreffend middel tegen de noden van onze tijd.

 

 

Contact

Heb je als particulier, als werkgever of als verwijzer belangstelling voor Het Geheim van de Tuinfluiter of wil je meer informatie? Wil je de folder ontvangen - digitaal of op papier? Bel 06-53365097, mail rechtstreeks naar tuinfluiter@depeelconnectie.nl of via het contactformulier.